FOOD & DRINK

Mathallen

mathallen-bilde-01

Mathallens kjøkken styres av Gunnar Jensen, Coach for juniorlandslaget OL-Stuttgart 2020, vinner av Det norske måltid 2012 og Ingridprisen 2015, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater og ettertraktet gjestekokk for både regjeringsmiddager og når det beste av norsk mat skal presenteres i det store utland.

Arktiske råvarer

Kjøkkenet vårt jobber alltid med sesongens beste, arktiske råvarer. Tilgang til de unike nord-norske råvarene skal alltid skinne igjennom på tallerken. Ofte basert på Kjøkkenleder Gunnar Jensens minner fra maten i barndommen, men også inspirert av impulser fra rundt om i verden og de store klassiske kjøkkenene. Alt kombinert med beste drikken fra lokale produsenter, eller andre fantastiske drikkevarer fra ute i verden.

Meste mulig forskjellige retter og smaker oppleves på vår største meny. Anbefales helst for mindre selskaps, for her er det så mye at interessen og oppmerksomhet rettes mest mot maten og kombinasjonene med god drikke. Sett av minst 3 timer for denne opplevelsen.

mathallen-bilde-02
mathallen-bilde-03
mathallen-bilde-04
mathallen-bilde-05
mathallen-bilde-06
mathallen-bilde-07
mathallen-bilde-08
mathallen-bilde-09
mathallen-bilde-10


Spis, drikk og le
Det tidligere butikklokalet vårt i sør, område til venstre for inngangen, fungerer som nå som et glimrende selskapslokale. Her er det plass for inntil 35 personer, men det også mulig å gjøre koselig for grupper ned til 10 personer.

Å sitte for selv selg her inne gir muligheter for å konsentrere seg på hele selskapet, på en annen måte enn i restauranten. Her kan det både tales og synges uten å hensyn til andre. Derfor vil vi bruke minst mulig tid på bestilling, og ønsker å bli enig om meny i forkant. Normalt vil vi anbefale vår 4retters, siden den tilfredsstiller de fleste. Men vi innfrir gjerne andre ønsker så langt som mulig.

Muligens så kan opplevelsen utvides med vinsmaking, kokketema eller annen moro. Selskapslokalet er utstyrt med eget kjøkken, så her er det bare kreativiteten som setter begrensninger.

I utgangspunktet er det ikke noe lokalleie for å bruke selskapslokalet. Men siden det må bemannes opp etter behov, så må vi ha en minimumsfakturering for å få det til å gå rundt.


logo mathallen

MATHALLEN RESTAURANT & DELIKATESSER

Åpningstider:
Man. - Lør.: 11 - 23
Søndag: Stengt

Phone: