SHOPPING

Optik Spesialbutikken

optik-spesialbutikken-i-nord-710x454

Din faste optiker
Optik Spesialbutikken er en lokal optiker med to avdelinger, en på Lilletorget vis a vis ”Kystens hus” og en på Jekta Storsenter. Optik Spesialbutikken ble etablert i 1967 av Roald Skogvik på Stortorget i Tromsø. I1997 flyttet optik i fra Riebergården til Lilletorget og åpnet en butikk til på Jekta Storsenter.

I tillegg til 11 dyktige butikkmedarbeidere består staben av seks erfarne optikere med spesial godkjenning på kontaktlinser. Vi er kjent som en butikk som yter god service og kvalitet. Optik Spesialbutikken har eget verksted i butikken. Vi sliper brilleglass, utfører lodding, sveising og diverse reparasjoner.

optik-spesialbutikken-bilde-01
optik-spesialbutikken-bilde-02
optik-spesialbutikken-bilde-03
optik-spesialbutikken-bilde-04
optik-spesialbutikken-bilde-05
optik-spesialbutikken-bilde-06
optik-spesialbutikken-bilde-07
optik-spesialbutikken-bilde-08
optik-spesialbutikken-bilde-09

Briller
Hos Optik Spesialbutikken finner du et eksklusivt sortiment av uvalgte innfatninger fra ledende designermerker. Vårt sortiment handplukkes i takt med våre kunders behov og ønske. Som frittstående optikerbutikker velger vi selv hvilke leverandører vi ønsker å jobbe med. Nettopp for å sikre høyest mulig kvalitet.

Klokker
I våre butikker finner du høy faglig kompetanse og et stort utvalg av kjente klokkemerker. Som en butikk som legger stor vekt på kvalitet, er det også viktig for oss å kunne tilby et bredt utvalg av klokker i ulike prisklasser. Vi tilbyr ur til enhver smak og anledning.

Kontaktlinser & Tilbehør
Hos Spesialbutikken kan du kjøpe linser trygt og enkelt. I vår nettbutikk bestiller du de linsene du ønsker, og så sørger vi for at du får de korrekte linsene levert direkte i postkassen. Du kan også hente de i butikken om du ønsker det. Vi tilbyr også kompletterende produkter som linseveske og øyedråper. Trenger du hjelp til valg av linser? Ta kontakt med oss.

logo optik spesialbutikken i nord

OPTIK SPESIALBUTIKKEN

Åpningstider:
Man. - Fre.: 9 - 17
Lørdag: 10 - 15

Phone: +47